

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Осигурете си енергия още от сутринта
Тя се смята за висококалорична храна, най-вече заради дресинга, който се добавя към нея
Вместо конкретни ястия и напитки в сметката фигурират само "храна" и "алкохол"
Вижте как да я приготвите
Много бюджетна и лесна рецепта
Ето кой ще черпи днес
Оптималните резултати не се правят само в залата
Комбинацията от пиле, бекон и макарони е любима на мнозина
Пастата с пилешка кайма, моцарела и средиземноморски билки определено ще ви принесат в далечна Италия
Рецепта за пълнено пиле с топено сирене и риба тон